Werkwijze

Kennismaken

De beslissing om coaching en therapie aan te gaan kan best spannend voelen. Wat betekent dit, wat houdt het in en hoe kies ik de juiste coach/therapeut? Het zijn vragen die je daarbij bezig kunnen houden.

Het is belangrijk dat er een match is tussen jou en mij, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Ik luister naar jou, wat zijn je wensen en vragen, we bespreken jouw situatie en ik vertel je meer over mijn aanpak.

  • Wil je snel contact, dan werkt bellen het beste. Je kunt me bereiken op 06-25530222, dan maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten.
  • Je mag mij ook altijd mailen of via WhatsApp een bericht sturen voor meer informatie of om een concrete vraag te stellen.

Intake

Na je aanmelding voor coaching, therapie of een familieopstelling begin ik met een intake gesprek. Dit duurt 60 minuten.

Hierin stellen we de klachten en doelen vast, maak ik een plan van aanpak, en gaan we, zover mogelijk, gelijk aan de slag.

Behandeling

Coachsessies duren ca. 90 minuten per sessie. De inhoud c.q. wijze van de behandeling is op de persoon afgestemd. Aan de hand van de intake en de hulpvraag kijken we wat voor jou passend is. De hoeveelheid sessies kan niet van tevoren al worden ingeschat. Dit wordt in overleg met jou bepaald.  Het doel is om  jou de tools te geven om weer lekker in je vel te komen en te blijven.

Wil je een blijvende verbetering of verandering, dan zijn er doorgaans meerdere sessies nodig. Daarom is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket, met het voordeel van  korting op de prijs. Kijk hiervoor bij tarieven.

Een eenmalige sessie voor inzicht, handvatten of healing kan natuurlijk altijd!