Familieopstellingen

Wat is het en wat kun je ermee?

Bij (familie)opstellingen wordt uitgegaan van het principe ‘alles is energie en heeft invloed’. De methodiek van familieopstellingen is een techniek van representatieve waarneming waarmee je toegang krijgt tot het onderbewustzijn en je inzicht krijgt in waar gedrag en emoties vandaan komen.

Met gebruikmaking van deze techniek wordt gekeken naar datgene wat met jouw vraag te maken heeft. Datgene wat invloed heeft op jouw situatie wordt zichtbaar. Zowel wat zich in het dagelijkse leven voordoet kan zichtbaar worden, als datgene wat doorgaans niet wordt uitgesproken of gedaan.
Omdat juist die laag, die doorgaans niet zichtbaar is, nu wel bereikbaar wordt, kan tot de kern worden gekomen. Dat maakt deze methodiek, deze techniek zo krachtig en effectief. Dit geeft inzicht in wat er speelt en wat er gebeuren mag om jouw situatie te verbeteren.

Vragen waarbij Opstellingen ingezet kunnen worden

  • Loop je iedere keer tegen dezelfde muur op en krijg je niet voor jezelf duidelijk wat de oorzaak van dit terugkerende patroon is?
  • Heb je klachten en is er geen medische oorzaak voor te vinden?
  • Kun je je plaats niet vinden in je familie of in de samenleving?
  • Is er een patroon van angst, vermoeidheid of ziekte in je familie?

Dus voel jij je niet lekker in je vel; loop je tegen blokkades op of steeds terugkerende problemen; overweeg eens een familieopstelling te doen.

Je krijgt inzicht in wat de kern is van wat er speelt en daarmee de ingang tot verbetering in je leven.