Individuele coaching

Soms matcht het niet meer…

Dan kan het helpen om samen met een ander naar je situatie te kijken. Een coach luistert naar je, kijkt met je mee en stelt open vragen. Hierdoor kun je inzicht krijgen in een situatie en in jezelf. Het bied je de mogelijkheid om samen met een ander te onderzoeken wat er is, wat dit met je doet en wat je zou willen (wat is belangrijk voor jou).

In de praktijk is gebleken dat het voor je eigen welbevinden belangrijk is om regelmatig momenten voor jezelf te nemen. Zo blijf je in contact met jezelf en krijg je helderheid en inzicht. Door dit te doen kun je gezondheidsproblemen als onnodig piekeren, onrust en stress verminderen of voorkomen.

Persoonlijke ontwikkeling

Helderheid en inzicht bied je ook de mogelijkheid om je persoonlijk te blijven ontwikkelen, in lijn met wat bij jou past. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk want het geeft zin aan je leven. Voldoet jouw leven nog aan wat jij nodig hebt of aan waar jij naar toe wilt? Heb je zin om aan de nieuwe dag te beginnen? Heb je aan het eind van de dag een voldaan gevoel? Natuurlijk hebben we allemaal minder fijne dagen, maar als dit langere tijd zo is, kan dit een ongezonde situatie opleveren.

Het zou helemaal goed zijn om ongezonde situaties zoveel mogelijk te beperken en liefst voorkomen. Gelukkig zijn zowel instanties, bedrijven als wijzelf steeds meer bewust van het belang van persoonlijke ontwikkeling. Hierin investeren kan in die zin kosten besparen.

Bedrijven en organisaties hebben vaak een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Vraag hiernaar in het bedrijf of de organisatie.

Counseling

Coachsessies duren ca. 90 minuten per sessie. De inhoud c.q. wijze van de behandeling is op de persoon afgestemd. Aan de hand van de intake en de hulpvraag kijken we wat voor jou passend is. De hoeveelheid sessies kan niet van tevoren al worden ingeschat. Dit wordt in overleg met jou bepaald.  Het doel is om jou de tools te geven om weer lekker in je vel te komen en te blijven.

Wil je een blijvende verbetering of verandering, dan zijn er doorgaans meerdere sessies nodig. Daarom is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket, met het voordeel van korting op de prijs. Kijk hiervoor bij tarieven.

Een eenmalige sessie voor inzicht, handvatten of healing kan natuurlijk altijd!