Workshop “Kennismaking Familieopstellingen”

In deze workshop wordt in het kort de grondbeginselen van familieopstellingen verteld en ga je zelf aan de slag met oefeningen.

Tenslotte zal er een opstelling worden gedaan, waar je zelf als cliënt kunt deelnemen of als representant.

Programma:

– Theorie; wat is het, hoe werkt het en wat kun je ermee?
– Oefeningen.
– Opstelling.

De workshop is ontwikkeld omdat mij veelvuldig wordt gevraagd wat een familieopstelling is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. Het is een vorm van psychotherapie die steeds meer in de belangstelling staat.

In deze workshop kun je op eenvoudige wijze kennismaken met deze vorm van therapie, wordt je ingeleid in de theorie en kun je zelf in praktijk ervaren hoe het werkt.

De workshop is bedoeld voor mensen die met deze therapie willen kennismaken of overwegen een opleiding in deze vorm van psychotherapie te volgen.

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur en wordt gehouden in Oosterhout op donderdagavond van 19.30 – 22.00 uur.

Prijs: € 30,-.

Op de eerste avond wordt een korte theorie gegeven over wat het is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. Vervolgens doen we eenvoudige oefeningen, zodat je kunt ervaren hoe deze vorm van therapie werkt.

Op de tweede avond evalueren we de ervaringen van de eerste avond en zullen we één of meerdere opstellingen doen.

Na afloop van de workshop heb je een beeld van deze vorm van therapie en heb je kennis en ervaren wat familieopstellingen zijn.